NetDirect.se - en lättanvänd e-handelslösning
Funktioner PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 09:37

Funktioner i NetDirect

Funktioner

Vår e-handelslösning innehåller mängder av praktiska funktioner som gör det enkelt för dig att bedriva handel på nätet.

Många betalningssätt

NetDirect stödjer många olika betalningsalternativ såsom faktura, kortbelning, postförskott och förskottsbetalning. Vanligtvis är det så att ju fler betalningsalternativ som är möjliga desto fler beställningar.


PDF-fakturor

Med NetDirect är det möjligt att skicka fakturor i PDF-fakturor via email, vilket ger ett mer professionellt intryck. Du kan på egen hand ställa in fakturans utseende.


HTML-informationsbrev

Dina beställningsbekräftelser och och övriga informationsbrev kan skickas i HTML-format vilket gör utskicken mer tydliga. NetDirect har ett flertal brevmallar inbyggt. Du ställer enkelt in ditt val via en web-sida.


Väl utbyggt språkstöd

Med NetDirect är det lätt att utveckla en flerspråkig webshop. Den stödjer även flera valutor, vilket gör det enkelt att bygga en internationell ebutik. NetDirect stödjer även mer exotiska språk som grekiska, ryska och kinesiska. Hör gärna av dig med dina önskemål till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Kategorisering av produkter

Det är möjligt att kategorisera produkterna i flera nivåer med både huvud- och under-kategorier.


Sökmotoroptimerad

NetDirect är sökmotoroptimerad från grunden vilket gör att du placeras högre på Google och övriga sökmotorer. Läs mer om sökmotoroptimering.


Besökarinformation

Med NetDIrect får du information om antal besökare och köpbeteende i realtid direkt på en websida.


Produktbilder

Du kan ha med så många produktbilder du önskar. Det är viktigt att ha så tydliga och bra bilder som möjligt. Man kan även beskriva produkterna med filmklipp och annan rörlig media.


Bildhanterare

Det är enkelt att hantera dina bilder och videosekvenser med bildhanteraren på administrationssidan.


Sökfunktion

En sökfunktion finns tillgänglig i butiken som går genom all information i produkttexterna och skriver ut relevanta svar.


Underhåll din webshop på ett enkelt sätt

Du sköter hela din webshop direkt i web-läsaren. Du når administrationssidan med användarnamn och lösenord. Inga kunskaper i programmering behövs för att kunna uppdatera och underhålla din webbutik.


Separat leverans- och faktura- adress

Dina kunder har möjlighet att välja en separat leveransadress för t ex presentbeställning.


Webshopen kan vara hela företagets hemsida

Det finns stora fördelar med att låta webshopen vara hela företagets hemsida. Det är möjligt att lägga till extra sidor med ytterligare information.

Design, butikens utseende

Butikens utseende kan enkelt designas efter Dina önskemål av Dig själv. Man kan på ett lätt sätt ändra logo, färger och typsnitt. NetDirect kan även fungera som grund för en helt specialdesignad butik. Hör av Dig till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Orderhantering

Vid beställning skickas en orderbekräftelse till din kund med e-post. Informationen lagras även internt.
Frakthantering

I grundutförandet stöds en fast fraktkostnad, postförskott, samt brev och paket med Posten. Det är även möjligt att välja till fraktlösningar med DHL och UPS.


För web och mobil

NetDirect e-handelssystem finns i två versioner, för web och mobil. Många mobiltelefoner har idag inbyggd web-läsare, men på grund av utseendet hos de flesta webbutiker har det fram tills idag varit svårt att handla via mobiltelefonen. NetDirect mobile är anpassad för mobiltelefonernas små skärmar och gör det möjligt att starta en nätbutik med mobilanpassat utseende. För mer information se denna sida.


Flera parametrar per produkt

För t ex kläder kan Du lägga till storleksparametrar och färgval.

Nyhetsbrev

NetDirect innehåller även en inbyggd hantering av HTML-baserade nyhetsbrev. Du kan även skicka email till enskilda kunder från admininstrationssidan. NetDirect är med andra ord ett komplett verktyg för internetmarknadsföring.


Koppla din butik till shoppingsidor

NetDirect har stöd för koppling till olika shoppingsidor såsom Kelkoo och Pricerunner.Senast uppdaterad 2009-11-11 10:40
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden