NetDirect Mobile - Web-butiken direkt i mobilen
NetDirect Mobile PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 09:39

NetDirect

Mobil webshop från NetDirect

Introduktion

Mobiltelefonen blir ett allt viktigare arbetsredskap för många människor och i takt med att telefonerna blir allt mer avancerade och mer datorlika kommer allt fler att använda dem som surfplattor. I dag är ca 15 % av telefonerna på marknaden så kallade smartphones, men denna andel kommer att stiga med tiden

NetDirect Mobile

Med dagens små skärmar är det dock svårt att överblicka så komplicerade sidor som webbutiker, men i takt med att tekniken accepteras på bred front kommer en mobil närvaro att bli allt viktigare. Netviking har därför tagit fram NetDirect Mobile, som är en ny typ av webshop- koncept helt anpassat till mobiltelefonen (passar utmärkt även till Iphone). Gränssnittet har förenklats för att passa en mindre skärm och för att minimera data-trafiken. Rent tekniskt är dock butiken lika avancerad och erbjuder samma stora flexibiltet vad gäller betalnings- och språk alternativ.

Enkelt användargränssnitt

Det bästa av allt med den mobila butiken är att den är helt integrerad med vanliga Netdirect, vilket betyder att du enbart behöver ändra ditt varuutbud och priser på ett ställe. Båda butikerna kommer att uppdateras helt automatiskt. Öka möjligheterna för dina kunder att nå din butik när som helst och från var som helst redan idag genom att beställa NetDirect Mobile!


Senast uppdaterad 2009-11-11 10:37
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden